100% ORGANIC BLACK SEED OIL 500MG SOFTGEL (HABBATUS SAUDA)​

إِنَّ هَذِهِ الحَبَّةَ السَّوْدَاءَ شِفَاءٌ مِنْ كُلِّ دَاءٍ، إِلَّا مِنَ السَّامِ، قُلْتُ: وَمَا السَّامُ؟ قَالَ: المَوْتُ

Maksudnya: Sesungguhnya Habbatussauda’ adalah penawar bagi segala penyakit, melainkan al-Saam. Aku bertanya: Apakah al-Saam itu? Baginda SAW menjawab: “Kematian”.

Riwayat al-Bukhari (5687)


Habbatus Sauda atau nama saintifiknya Nigella sativa Dihasilkan dengan menggunakan proses “Mechanical Cold-Pressed” yang mengekalkan manfaat minyak ini.

Apa Itu Habbatus Sauda

Habbatus Sauda atau nama saintifiknya Nigella sativa juga dikenali sebagai jintan hitam (black cumin), black seed atau kalonji. Tanaman ini sejenis tumbuhan berbunga yang tumbuh secara aslinya di Asia Selatan dan Asia Barat Daya.
Biji yang ada di bunga habbatus sauda diproses sehingga keluar minyaknya untuk tujuan kesihatan atau perubatan tradisional.

Kelebihan Habbatus Sauda Dari AuliaaLife

Produk ini dihasilkan menggunakan kaedah Cold-Pressed untuk mengekstrak minyak dari bunga Habatus Sauda. Teknik ini sangat bagus kerana ia mengekalkan nutrisi dan khasiat habatus sauda yang diekstrak.

100% BAHAN ORGANIK

TIADA PENGAWET, PERISA, WARNA DAN PEMANIS TIRUAN

Hand Picked

Bunga-bunga habbatus sauda dipetik dengan menggunakan tenaga manusia untuk memastikan ianya tidak rosak.

Halal Jakim

Habbatus Sauda dari AuliaaLife telah diiktiraf oleh JAKIM sebagai produk yang bebas syubhah dan selamat dimakan dibawah pengkelasan ubat-ubatan. No siri MAL23046179TC

Kualiti Premium

Kami memastikan kualiti produk ini sentiasa di paras maksimum sepanjang proses penghasilan sofgel ini dan ini terbukti melalui ujian makmal yang telah dilakukan berdasarkan garis panduan NPRA dan berkelulusan KKM.

100% Organik

Habbatus Sauda yang digunakan adalah 100% organik dimana tiada sebarang bahan kimia, racun serangga atau bahan2 asing yang lain digunakan sepanjang tempoh penanaman bunga sehingga penghasilan softgel ini.

Kelebihan Minyak Cold-Pressed vs minyak Refined (ditapis)

Sijil Halal

Produk ini telah disahkan selamat dan halal oleh JAKIM

Sijil Ujian Makmal

Produk ini telah lulus ujian makmal, disahkan selamat dan memenuhi standard piawaian BP2012

KHASIAT HABBATUS SAUDA

Habbatus sauda adalah herba yang bukan sahaja mampu mengubati tetapi ia juga berupaya mencegah badan daripada penyakit-penyakit atau virus luar.

Cara Pengambilan dan Penyimpanan

Cara Pengambilan

Cara Penyimpanan

Peringatan

Tawaran Pakej

Pakej STARTER

1 Kotak 100% Organic Black Seed Oil (Habbatus Sauda) 500mg Softgel
RM 99
90
  • 1 kotak (60 biji)
  • FREE POSTAGE
Single box

Pakej SILVER

2 Kotak 100% Organic Black Seed Oil (Habbatus Sauda) 500mg Softgel
RM199.8
RM 179
90
  • 2 Kotak (120 biji)
  • FREE POSTAGE
  • 1 FREEGIFT
JIMAT RM20

Pakej GOLD

3 Kotak 100% Organic Black Seed Oil (Habbatus Sauda) 500mg Softgel
RM299.7
RM 249
90
  • 3 Kotak (180 biji)
  • FREE POSTAGE
  • 3 FREEGIFTS
Jimat RM50
Testimonials

Mereka sudah, anda bila lagi

Alhamdulillah, sepanjang launching ini sudah ramai yang merasai perubahan sebelum dan selepas mengamalkan 100% Organik Habbatus Sauda 500mg Softgel dari AuliaaLife.

4.9/5
“Alhamdulillah, masa first makan asyik keluar angin😅. Badan rasa ringan lepas bangun pagi, tak rasa lemau. Membuang pun lawas. saya ada asma, tapi lepas amalkan rasa lapang je dada.”
pn Ummi Rozanah, 32
5/5
“Alhamdulillah setakat sebulan amalkan secara konsisten, memang tekanan darah makcik makin okay. Tak tinggi macam dulu, maintain ja”
Pn aisyA, 43
5/5
“Memang terbaik. Ubat doktor saya tak pernah tinggal, tapi sejak amalkan awak punya habbatus sauda ni rasa makin bertenaga.”
PN HAZLIZAWATI, 56

JANGAN BERTANGGUH LAGI,
DAPATKAN BOOSTER KESIHATAN ANDA SEKARANG

Sesungguhnya Habbatussauda’ adalah penawar bagi segala penyakit, melainkan al-Saam. Aku bertanya: Apakah al-Saam itu? Baginda SAW menjawab: “Kematian”. Hadith Riwayat al-Bukhari (5687)